‘Worden wat je wil’ thema Kinderboekenweek in bibliotheken Montferland

’s-HEERENBERG/DIDAM – Het is weer Kinderboekenweek. Van 6 tot en met 17 oktober staat het thema ‘Worden wat je wil’ centraal. Ook bij Bibliotheek Montferland.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, 4 jaar oud bent of al 10. Ieder kind kan worden waar het van droomt. De hele Kinderboekenweek zijn er digitale spellen te spelen en liggen er kleurplaten klaar. 

Woensdagmiddag 6 oktober begon de Kinderboekenweek met een feest in de bibliotheek in ’s-Heerenberg. Er was een workshop papierscheppen en een speurtocht door de bibliotheek.  Verkleedkleren lagen klaar en er werd een foto gemaakt. Uiteraard werd er ook voorgelezen.

Woensdagmiddag 13 oktober vindt het Kinderboekenfeest met bijna hetzelfde programma plaats in de bibliotheek in Didam. Ineke van Geemen geeft dan de workshop ‘droomvoorstelling maken’. Het feest is van 14.30 tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Opgeven voor de workshop kan via de website op www.bibliotheekmontferland.nl.