Wijnproeverij Kiwanis Montferland voor goede doel

DIDAM – Kiwanis Montferland houdt op donderdag 10 november weer een wijnproeverij. De opbrengst is bestemd voor kinderen in de gemeente Montferland, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Kiwanis Montferland organiseert voor deze doelgroep diverse activiteiten. Zo is er jaarlijks een uitje met bussenvol kinderen naar de Efteling en vond er al twee keer een dance-event bij voetbalvereniging DVC’26 plaats.

De gratis wijnproeverij op 10 november wordt verzorgd door de ervaren vinoloog Marcel Arentz van de gelijknamige wijnhandel. Hij geeft uitleg en er kan worden geproefd van de wijnen. Na afloop kan de favoriete wijn worden besteld per doos van zes flessen. “Het doel van deze wijnproeverij is om geld te genereren voor het financieren van onze projecten”, vertelt Brigitte Huldman. “De opbrengst van de wijnverkoop komt volledig ten goede aan de kinderen in de gemeente Montferland die het heel goed kunnen gebruiken.”

De wijnen kunnen ook via de website worden besteld: montferland.kiwanis.nl. Aanmelden voor de wijnproeverij kan tot 7 november, eveneens via de website. De wijnproeverij vindt van 20 tot 22 uur plaats in de kapel van het Albertusgebouw aan de Raadhuisstraat 3 in Didam. De inloop is om 19.30 uur.