Werkzoekenden praten in bibliotheek over sollicitatieblunders

DIDAM – Bibliotheek Montferland houdt woensdag 25 augustus weer een Walk&Talk-bijeenkomst in de bibliotheek in Didam. De koffiepauze voor werkzoekenden duurt van 10 tot 12 uur.

Dit keer is er geen gastspreker, maar praten de deelnemers informeel met elkaar over dingen die je beter niet kunt doen tijdens een sollicitatie. Iedereen maakt wel eens sollicitatieblunders en deze ervaringen kunnen volop worden gedeeld met collega-werkzoekenden .

De Walk&Talk-bijeenkomst zorgt voor een rustpunt, maar geeft ook nieuwe ideeën en energie in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Deelnemers kunnen ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en suggesties krijgen die kunnen helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Ongeacht leeftijd, gezochte werkzaamheden en duur van de werkeloosheid.

Elke maand zijn er wisselende onderwerpen. De bijeenkomsten zijn gratis, maar aanmelden is in deze coronatijd verplicht via de website www.bibliotheekmontferland.nl of per mail: info@bibliotheekmontferland.nl.