Webinar over ledenbinding: ‘Blijf je club trouw’

MONTFERLAND – Achterhoek in Beweging houdt samen met welzijnsinstelling Welcom en de gemeente Montferland deze week op een aantal avonden het gratis webinar ‘Blijf je club trouw’. De webinar is bedoeld voor verenigingen in deze regio en gaat over ledenbinding en -behoud. Verenigingen kunnen zich nog aanmelden.

Leden zijn enorm trouw aan hun vereniging. Dat blijkt wel weer tijdens deze coronacrisis. Toch zien steeds meer verenigingen het ledental langzaam teruglopen. Tijdens het webinar krijgen ze tips, adviezen en inzichten om de leden nu en in de toekomst ook trouw te laten blijven aan de club. De experts van Start2Create nemen de verenigingen mee in een andere manier van denken. Via onverwachte wegen komen ze zo tot inspiratie en nieuwe ideeën om leden te blijven binden en behouden.

Maandag- en dinsdagavond zijn er al twee online sessies geweest. Voor de webinars van vanavond en morgenavond kunnen clubs zich nog aanmelden. De sessies duren van 19.30 tot 21 uur. Voor meer informatie en opgave voor het webinar, maar ook voor individuele verzoeken voor verenigingsadvies, kan contact worden opgenomen met Guido Groenendijk. De verenigingsadviseur van Welcom is te bereiken via g.groenendijk@welcommail en 06-23237100.

Het webinar is onderdeel van de campagne ‘De Achterhoek, de grootste vereniging van Nederland’. Meer hierover staat op www.degrootstevereniging.nl. Foto Ilse Bekker