Vanguard Roadshow met stoere motoren op koopzondag Gilsing Herenmode

DIDAM – Komend weekend is het kermis in Didam. Gilsing Herenmode is op kermiszondag weer geopend. De winkel is te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur.

Tijdens deze koopzondag is er een vertegenwoordiger van het merk Vanguard in de winkel. Hij deelt gave giveaways uit bij aankoop van een aantal Vanguard items. Denk daarbij aan notebooks, bluetooth speakers en biker backpacks, naargelang je aankopen en zolang de voorraad strekt.

Het merk Vanguard staat bekend om zijn Moto Gucci motoren, stoere jeans en trendy items. Daarom maakt de Motor Tour Club Street Eagles, bestaande uit 35 leden, zondag tijdens haar tourrit rond 14.00 uur een stop op de parkeerplaats naast het pand van Gilsing Herenmode.

Een groot aantal clubleden rijdt op een Harley Davidson motor. Ook zijn er naast de winkel aan de Spoorstraat 11 in Didam twee unieke exemplaren, een Soyer uit 1929  en een Terrot, te zien. Binnen bij Gilsing staat een retro Kawasaki van Motoport Engbers uit Zelhem. Ook wordt er binnen een hapje en drankje geserveerd.