Urban sports en voetbaldagen bij Open Club De Nevelhorst

DIDAM – Open Club De Nevelhorst organiseert in de zomervakantie de Open Club Zomerspelen. Op verschillende momenten worden er op verschillende locaties in Didam sportactiviteiten gehouden voor de jeugd.

Zo is er op 13, 14 en 15 juli een voetbal 3-daagse en op 22 juli het evenement Urban Sports 2020. De voetbal 3-daagse is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zij trainen in groepen op technische en tactische vaardigheden. Iedere dag worden er van 9 tot 16 uur afwisselende spellen gedaan die allemaal met voetbal te maken hebben. Daarnaast krijgen de spelers iedere dag een lunch aangeboden, doen ze mee met voetbalspellen en games en kunnen ze voetbalprijzen winnen. Het officiële voetbalshirt mogen de kinderen houden.

Op woensdag 22 juli worden er urban sports als street soccer, 3×3 basketball, straathockey, freerunning, skateboarding en nerfgevechten gespeeld. De activiteiten zijn voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en staan onder begeleiding van HAN-studenten. De kinderen maken kennis met sporten, die ze kennen, maar die op een andere (urban) manier gespeeld worden.

Aanmelden
De organisatie is in handen van Sport Events Montferland en de samenwerkende sportverenigingen die zijn ondergebracht in Open Club De Nevelhorst. De activiteiten vinden plaats op sportpark De Nevelhorst van voetbalvereniging DVC’26. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.sporteventsmontferland.nl.