Try-out oudejaarsconference Frans Miggelbrink in ‘t Hart van Loil

LOIL – Frans Miggelbrink geeft op donderdag 15 december een try-out van zijn Achterhoekse oudejaarsconference in ’t Hart van Loil. De voorstelling is vervolgens drie keer te zien in Amphion in Doetinchem.

Na twee jaar ‘corona-onderbreking’ wordt dit zijn zevende oudejaarsconference. Hierin jaagt Frans er doorheen wat ons in de afgelopen drie jaar is overkomen. Effe met de hele club bij elkaar, effe nöhlen en lachen over dat wat gelukkig achter ons ligt. ‘Over drie jaar lachen we erom’ heette de afgelaste voorstelling van drie jaar geleden. En dat is precies wat we gaan doen.

Frans Miggelbrink werkt als discussieleider, dagvoorzitter en communicatieadviseur. Hij presenteerde in maart van dit jaar ook het lijsttrekkersdebat van de gemeente Montferland in ’t Hart van Loil. Miggelbrink schrijft iedere week een column in De Gelderlander en is regelmatig te horen en te zien bij Omroep Gelderland. Zijn levensmotto is: ‘doe maar normaal, maar doe het net even anders’. “En dat is precies wat ik ga doen tijdens mijn conference”, zegt hij.

Kaartverkoop
De voorstelling in ’t Hart van Loil aan de Wehlseweg 36 begint om 20 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Toegangskaarten kosten 10 euro (inclusief een drankje in de pauze) en zijn te bestellen via www.captainticket.nl/ticketshop/hartvanloil en www.hartvanloil.nl.