Triple Design maakt van ieder huis een thuis

Van alleen kleuradvies tot een geheel nieuwe inrichting van je woning of bedrijfspand. Sigrid Verberkt startte in het voorjaar van 2020 Triple Design interieurontwerp en maakt sindsdien van ieder huis een thuis. “Dat kan al met een kussentje op de bank of kleurtje op de muur. Maar ik ontwerp ook een heel nieuw interieur voor je huis compleet met verbouwing.”

De Beekse doet dit zowel voor particulieren als bedrijven. “Ik heb inmiddels een aantal leuke projecten In Didam gedaan en een grote klus in Beek”, vertelt Sigrid. “Op dit moment ben ik bezig met een ontwerp voor een woonboerderij in Wehl, die helemaal opnieuw wordt ingericht. Daarnaast heb ik bij De Jager Meubelen in Beek de etalage gerestyled en geef ik advies over de inrichting van de winkel.”

Triple Design is dan ook van vele markten thuis. Zo deed Sigrid de opleidingen binnenhuisarchitectuur en verkoopstyling en de cursussen 3D-tekenen en styling en interieur.

“Mensen kunnen bij mij terecht voor een interieuradvies en -ontwerp”, zegt ze. “Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend, want het moet wel klikken. Vervolgens laat ik ze met een 3D-tekening, film of moodboard zien hoe het kan worden. Dat varieert van 3D SketchUp tekeningen en ontwerpen tot een 3D SketchUp belevingsfilm voor een ervaring waarbij je huis een thuis wordt.”

Triple Design werkt daarbij onder andere samen met De Jager Meubelen en Hermsen Woonspecialist in Beek. “Zo kan ik klanten tonen welk bankstel en welke tafel, vloer en gordijnen het best in hun woning passen. Ik hoop in de toekomst met meerdere woon- en meubelzaken samen te kunnen werken, zodat ik klanten nog beter kan adviseren.”

Geheel in de stijl van haar bedrijf liet Sigrid door Look and Feel Style Concepts uit Doetinchem het logo van Triple Design in drie kleuren ontwerpen, wit, groen en roze. “De drie D’s staan voor 3D-tekenen, maar ook voor onze kinderen Dean, Darren en Dex. Het puntje erachter is voor onze overleden oudste.”

Meer over Triple Design is te vinden op de website, Facebook-, Instagram- en Pinterest-pagina van het bedrijf.

Triple Design
Schaapsdrift 8
7037 CJ Beek
06 – 52 05 03 71
info@triple-design.nl
www.triple-design.nl