Take away menu’s en maaltijdboxen met kerst bij De Dèèl

BEEK/LOERBEEK – Partycentrum De Dèèl heeft de take away menu’s uitgebreid. Nu het partycentrum in Beek voorlopig geen gasten meer mag ontvangen, kunnen eters hun gerechten afhalen. “We hebben een volledige menukaart, die we wekelijks aanpassen met nieuwe gerechten”, zegt kok Marcel Beekman.

De take away menu’s zijn op vrijdag, zaterdag en zondag van 16 tot 20 uur verkrijgbaar. Online bestellen kan tot 24 van tevoren. “Als mensen op een later tijdstip nog wat willen bestellen, kunnen ze altijd bellen”, vertelt Judith Beekman. “In overleg is er vaak nog wel wat mogelijk.”

Catering
Naast de uitgebreide menukaart willen Marcel en Judith Beekman hun gasten eveneens een keer een rijsttafel, stamppotbuffet en borrelplankjes aanbieden. Bij de menu’s zijn ook wijnen en speciaal bieren verkrijgbaar. Verder zet De Dèèl de komende periode vol in op de catering. “We bezorgen ook kleine buffetjes aan huis. Dat is al mogelijk vanaf acht personen.”

Omdat feesten en partijen niet door kunnen gaan, richt De Dèèl zich in deze coronatijd vooral op het eten. Zo ontving ze de afgelopen maanden veel gasten in haar pop-up eetcafé. “Daardoor hebben we heel veel nieuwe gasten gekregen”, zegt Judith Beekman. “We hopen dat we hier ook de komende maanden nog wat activiteiten kunnen organiseren. Zo hebben we de wildavond vooralsnog doorgeschoven naar 19 november en de wintertapasavond naar december. Als die niet door kunnen gaan, verzinnen we weer wat anders.”

Kerstdagen
Voor de kerstdagen wil De Dèèl starten met maaltijdboxen. Marcel: “De maaltijden worden door ons bereid. De finishing touch en het warm maken, moeten de mensen zelf doen. Het idee is om filmpjes te maken, waarin we uitleggen hoe ze dat het beste kunnen doen. Omdat straks ook de kerstborrels waarschijnlijk niet doorgaan, willen we bedrijven kleine en grotere kerstpakketten met eten aanbieden, die ze aan hun personeel cadeau kunnen geven.”

De Dèèl had voor de herfst- en wintermaanden een leuk programma samengesteld met onder andere een bockbier proeverij, culinaire pakjesavond en sunday brunch. De flyers waren net gedrukt toen de horeca op 15 oktober weer dicht moest. “De flyers kunnen weer in de kachel”, treurt Judith. “Af en toe word je er wel moedeloos van. Maar we moeten ons aan de regels houden en vooral nu geen gekke dingen doen. Dan kunnen we hopelijk het snelst weer open.”