Stijl- en smaakvolle zondagmiddag bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing Herenmode opent zondag 17 september van 12.00 tot 17.00 de deuren om de nieuwste najaarscollectie te tonen. Deze middag is er ook een enthousiaste ondernemer uit Didam in de winkel om haar producten te laten proeven.

Sacha Visser is sinds 2022 eigenaar van kaaswinkel Van De Kaasboer aan de Wilhelminastraat. Na jaren in een kaasspeciaalzaak te hebben gewerkt, was haar droom een eigen zaak te beginnen. Sasha heeft bij Jan en Hetty van de Knijff een periode meegedraaid om kennis te maken met de klanten. Vervolgens besloot ze de stap te wagen.

Sacha’s Kaas is met haar team van vijf mensen inmiddels ingeburgerd in Didam. Klanten komen er vanuit de hele regio voor het grote assortiment verse kazen. Volgend jaar versterkt dochter Marloes na haar opleiding het team fulltime. Naast kazen worden er harde worsten, toast en vers gebrande noten verkocht.

Cavallaro Napoli

Ook is Cavallaro Napoli deze middag bij Gilsing Herenmode in de winkel met heerlijke zelfgemaakt sgroppino’s. Van onberispelijk gemaakte overhemden tot verfijnd gebreide truien, je ‘proeft’ in hun collectie de Italiaans allure  Bij aankoop vanaf 200 euro aan Cavallaro items gaat er een mooi cadeau met je mee naar huis.

Veel merken, die bij Gilsing worden verkocht (Butcher of Blue, New Zealand Auckland, Vanguard, Camel Active), hebben wel een overshirt in de collectie. De jersey materialen zijn ook niet meer weg te denken. Naast overhemden wordt dit materiaal ook gebruikt in blazers en pantalons. Petrol, bordeaux, bruin en cameltinten zijn de warme kleuren van het nieuwe seizoen.

Kom zondag bij Gilsing Herenmode shoppen en ontvang bij een aankoop vanaf 200 euro een smaakvol presentje. Gilsing Herenmode is gevestigd aan de Spoortstraat 11 in Didam.