Stem van Montferland opent webshop en steunt de lokale ondernemer!

We zijn een nieuw initiatief gestart! Via onze webshop ‘Haal lokaal in Montferland’ kun je vanaf nu boodschappenpakketten bestellen met producten van lokale ondernemers. Hiermee steun je niet alleen de Montferlandse ondernemers, maar krijg je de lekkerste producten ook nog thuisbezorgd! Of verras bijvoorbeeld een familielid of bekende, die nu aan huis gebonden zit, of iemand die in de zorg werkt.

U heeft de keuze uit twee pakketten, een kleine en een grote. Deze zijn aan te vullen met een tweetal Loilse producten, de welbekende salade van de familie Hendriks en de Loilse Kwazzelskruut, nu verkrijgbaar bij slijterij Peeters in Wehl. De pakketten bevatten verder producten van Kampioensbakker Paul Berntsen, Tuinderij Gesthuizen, Slagerij Gerritsen, Van de Kaasboer, Primera de Moriaan, IJs & More en Bakkerij Van Bentum.

Misschien vindt u het juist nu ook leuk om een pakket te schenken. Verras bijvoorbeeld een familielid of kennis, die aan huis gebonden zit, of iemand die werkt in de zorg of een ander dienstverlenend beroep! Wij bezorgen het pakket met een kaartje bij hen thuis!

Ook meedoen?
We stellen elke week nieuwe pakketten samen met nieuwe producten. Lokale ondernemers die ook bij ons initiatief willen aansluiten, kunnen contact met ons opnemen.

Bestel nu een pakket en steun de lokale ondernemer!