Ploccos Horeca Groep, voor elk wat wils

Steak'm logo

Ploccos Horeca Groep biedt voor elk wat wils. Je kunt er terecht voor grote feesten, kleine feesten, familie- en jubileumfeesten, bedrijfs- en personeelsfeesten en bruiloften. Op de drie verschillende locaties van Ploccos Horeca Groep wordt voor iedereen vermaak geboden.

Jan & Jan
Bij Jan & Jan eten en drinken kunt u vrienden ontmoeten, uitgebreid tafelen in het restaurant, borrelen met garnituur in de loungehoek of een heerlijke lunch of koffie met gebak nuttigen. De zaal is ingericht voor tal van feesten met volledige verzorging. Ook heeft Jan & Jan verschillende vergadermogelijkheden.

Plok
In Oud-Dijk is Partycentrum Plok gevestigd. Plok staat open voor vriendenfeesten, familiefeesten of een originele bedrijfsavond. Dit kan onder andere worden gecombineerd met een themabuffet, steengrillen, Bolle Jaap of een winterbuffet. Daarnaast biedt Plok tal van activiteiten aan, zoals Schots Golf, de Plokkewagen, Superspelen, Boogschieten, Paintball en Steppen.

Steak’m
In Nieuw-Dijk opende afgelopen jaar Steak’m en meer. Steak’m is een restaurant met een moderne, stoere en warme uitstraling waar iedereen zich thuis voelt. Ook is Steak’m de ideale locatie voor groepen, feesten en recepties. Montferland Catering is een aparte tak binnen de Ploccos Horeca Groep en verzorgd buffetten vanuit alle drie de locaties. Hapjes buffetten, buffetten, salades en koude en warme buffetten worden bezorgd in de wijde regio, van Doetinchem tot Arnhem.

Jan & Jan eten en drinken
Lieve Vrouweplein 4

6942 BP Didam
0316 – 22 13 15
info@janenjan.com
www.janenjan.com

Partycentrum Plok
Dijksestraat 42
6942 GD Didam
0316 – 22 60 58
info@plok.nl
www.plok.nl

Steak’m en meer
Smallestraat 33
6942 HA Nieuw-Dijk
0316 – 22 00 41
info@steakm.nl
www.steakm.nl