Partycentrum de Dèèl en het Aschwinhuus

De Dèèl logo

Partycentrum de Dèèl in Beek verzorgt feesten en partijen voor tien tot tweehonderd personen. Daarvoor heeft het diverse zalen, een café, skihut en een vintage buitenkeuken tot zijn beschikking. “In de grote feestzaal kunnen feesten tot 180 personen worden gegeven”, vertellen Marcel en Judith Beekman. “Maar we kunnen in de zaal met schermen ook drie kleinere ruimtes creëren voor twintig tot dertig personen.”

Diverse mogelijkheden
Voor een sfeervol en intiemer feestje is het bovendien mogelijk om de Deel af te huren, een kleinere zaal met open haard en serre. Deze grenst aan de buitentuin met twee hooibergen. “De kleine zaal is onder andere zeer geschikt voor buffetten voor zeventig tot tachtig personen.”

Het café biedt daarnaast ruimte voor een wat informeler feest. Op donderdag- en vrijdagavond kunnen er in het café ook Spareribs en Burgers worden gegeten. “De skihut wordt veelal gebruikt in combinatie met het buitenactiviteitenterrein. Hier kunnen de gasten zichzelf bedienen.” Ook voor catering op locatie, workshops en sportieve activiteiten kun je bij de Dèèl terecht.

Zakelijke markt
Daarnaast richt de Dèèl zich op de zakelijke markt. Vergadercentrum de Dèèl beschikt over drie multifunctionele zalen. “Deze zalen kunnen we geheel naar wens inrichten tot discussiekamers of een theaterzaal. De ruimten zijn uitermate geschikt voor cursussen, meetings, vergaderingen en workshops.

Naast het partycentrum in Beek exploiteren Marcel en Judith Beekman ook ’t Aschwinhuus in Azewijn. Het café en de zaal, eigendom van de Stichting Dorpshuis Azewijn, worden vooral gebruikt door het verenigingsleven en voor dorpsfeesten. Feesten en partijen, verjaardagen en diners, buffetten en barbecues kunnen er echter ook worden gehouden.

Partycentrum de Dèèl
Didamseweg 13
7037 DH Beek (Montferland)
0316 – 53 12 13
06 – 57 57 76 27
info@partycentrumdedeel.nl
www.partycentrumdedeel.nl

‘t Aschwinhuus
Leppestraat 2-4
7045 AD Azewijn
0314 – 65 04 78
aschwinhuus@partycentrumdedeel.nl
www.facebook.com/DorpscafetAschwinhuus