Over Stem van Montferland

Stem van Montferland logo

Stem van Montferland is dé online krant van Montferland. De krant biedt een platform voor tal van en zeer diverse Montferlandse onderwerpen. Er is niet alleen ruimte voor de wekelijkse nieuwsberichten, maar ook voor achtergrondverhalen, columns en artikelen die de bestaande media nauwelijks halen. Deze berichten worden verzameld en geschreven door een eenkoppige redactie gesteund door een groep bloggers, die verspreid door de gemeente teksten, foto’s en video’s van allerlei pluimage verzamelt en aanlevert.

Doelgroep
De doelgroep van Stem van Montferland bestaat uit Montferlanders, Kildernaren, Bekenaren en Loerbekenaren, ’s-Heerenbergernaren, Stokkummers, Loilenaren, Didammers en Nieuw-Dijkers, Zeddammers, Lengelnaren en Braamtenaren. Onze doelstelling is om wekelijks voor al deze inwoners van de gemeente Montferland, jong en oud, interessante Montferlandse onderwerpen voor het voetlicht te brengen. Berichten over actuele onderwerpen, vanuit het verenigings- en bedrijfsleven, maar ook de Montferlandse agenda (en omgeving) nemen een belangrijke plek in op de site. We willen daarnaast ook unieke content creëren die mensen boeit, prikkelt en inspireert om zelf actief te worden en betrokken te zijn.

Bloggen?
Ook u wordt uitgenodigd een bijdrage te leveren aan de site door te reageren of door zelf ideeën, teksten, foto’s of video’s aan te leveren. Zo willen we zoveel mogelijk mensen aan onze krant binden. Wordt u blogger? Dan stimuleren we u minimaal één keer per maand, maar het liefst wekelijks of tweewekelijks, een Montferlands item in te sturen. Dat kunnen bijvoorbeeld ook persberichten van verenigingen, instellingen of bedrijven zijn. Mogelijk is er iemand binnen uw vereniging die met enige regelmaat iets over de club wil schrijven. Ook bloggen? Stuur dan een mail met een korte bio en uw profielfoto naar Natasja Scheerder via info@stemvanmontferland.nl.

Adverteren
Stem van Montferland is er en voor en door de adverteerder. Als adverteerder van Stem van Montferland krijgt u veel voor weinig. Wij bieden een breed platform waarop u uw (bedrijfs)profiel en nieuws kwijt kunt. Promotie vindt bovendien plaats via Twitter en Facebook. Via Stem van Montferland kunt u veel (potentiële) klanten bereiken.

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden:

– Zakenpartner van Stem van Montferland
– Vriend van Stem van Montferland
– Eenmalig adverteren
– Advertorial

Heeft u interesse om zich als adverteerder aan Stem van Montferland te binden, neemt u dan gerust (en vrijblijvend) contact met ons op.
Bel naar Natasja Scheerder 06 – 22 91 72 72 of stuur een bericht via het contactformulier.