Over Stem van Montferland

Stem van Montferland logo

Stem van Montferland is dé online krant van Montferland. De krant biedt sinds 2013 een platform voor tal van en zeer diverse Montferlandse onderwerpen. Vanaf 2023 vaart de krant wel een iets andere koers. In plaats van al het nieuws uit de gemeente te willen brengen, biedt ons online platform alleen nog ruimte voor positieve verhalen. Vanuit verenigingen, bedrijven, culturele instellingen, maar ook van individuen met bijzondere hobby’s, interesses en talenten. Geen politiek, conflicten, ongelukken of andere ellende. Dat laten we graag aan de andere media over. Maar gewoon leuke artikelen!

Deze artikelen worden verzameld en geschreven door een eenkoppige redactie. Zij ziet zich graag gesteund door mensen met goede ideeën voor verhalen, berichten, foto’s en video’s van personen en gebeurtenissen in Montferland! Heb je een leuk onderwerp, dat in aanmerking komt voor plaatsing op Stem van Montferland? Mail dan naar info@stemvanmontferland.nl of vul ons contactformulier in!

Doelgroep
De doelgroep van Stem van Montferland bestaat uit Montferlanders, Kildernaren, Bekenaren en Loerbekenaren, ’s-Heerenbergernaren, Stokkummers, Loilenaren, Didammers en Nieuw-Dijkers, Zeddammers, Lengelnaren en Braamtenaren. Onze doelstelling is om wekelijks voor al deze inwoners van de gemeente Montferland, jong en oud, interessante Montferlandse onderwerpen voor het voetlicht te brengen. Berichten over actuele onderwerpen, vanuit het verenigings- en bedrijfsleven, maar ook de Montferlandse agenda (en omgeving) nemen een belangrijke plek in op de site. We willen daarnaast ook unieke content creëren die mensen boeit, prikkelt en inspireert om zelf actief te worden en betrokken te zijn.

Adverteren
Stem van Montferland is er voor en door de adverteerder. Als adverteerder van Stem van Montferland krijg je veel voor weinig. Wij bieden een breed platform waarop je je (bedrijfs)profiel en nieuws kwijt kunt. Promotie vindt bovendien plaats via Twitter, Instagram en Facebook. Via Stem van Montferland kun je veel (potentiële) klanten bereiken.

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden:

– Zakenpartner van Stem van Montferland
– Vriend van Stem van Montferland
– Eenmalig adverteren
– Advertorial

Heb je interesse om je als adverteerder aan Stem van Montferland te binden, neem dan gerust (en vrijblijvend) contact op. Mail naar info@stemvanmontferland.nl of stuur een bericht via het contactformulier.