Opbrengst oud ijzer-actie Braamt voor Stichting Dorpshuis de Braempt

BRAAMT – De jaarlijkse oud ijzer-actie in Braamt heeft dit jaar liefst 4200 euro opgebracht. Dit bedrag werd afgelopen weekend gedoneerd aan Stichting Dorpshuis de Braempt.

De oud ijzer-actie wordt al tien jaar gehouden op de laatste zaterdag van november. De afgelopen twee jaar staat hiervoor een container op de parkeerplaats van voormalig sportpark Gerrit Dieker, ter hoogte van de Duivenvereniging. Het gehele jaar wordt hier oud ijzer ingebracht en door een vrijwilligerscommissie gesorteerd op diversen metalen.

Dit jaar gaat de opbrengst in zijn geheel naar Stichting Dorpshuis de Braempt. Het geld wordt besteed aan de inrichting van het nieuwe dorpshuis. De vrijwilligers werden beloond met een stol van Kampioensbakker Paul Berntsen.

Foto: v.l.n.r. Koos Boegman (penningmeester Stichting Dorpshuis de Braempt), Wout Bisselink (voorzitter Stichting Dorpshuis de Braempt) en zijn zoontje Boaz, Harm Peeters (commissielid oud ijzer-actie en voorzitter Stichting eigendom de Braempt), Patrick Haller (commissielid oud ijzer-actie) en Douwe Gerhardus (commissielid oud ijzer-actie).