Nieuwste najaarsmode en Mexicaanse foodtruck bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing Herenmode zet zondag 19 september de deuren van de winkel weer open. De zaak is gevuld met de nieuwste najaarsmode voor de man.

Trends voor dit jaar zijn de overshirts  en pullovers. Naast de blauwe zijn er ook veel grijze jeans verkrijgbaar. Die worden gecombineerd met zwart of warme herfsttinten als brique, camel of bruin. Voor mannen die nu eindelijk kunnen trouwen, zijn er tal van mogelijkheden voor een trouwkostuum. “We stylen je outfit af met schoenen en alle accessoires.”

Buiten de winkel staat Daan van Berkel met zijn foodtruck ‘La Casita’, vrij vertaald ‘klein huisje’. Klanten kunnen hier na hun aankoop de Mexicaanse smaken ontdekken. De Mexicaanse keuken staat wereldwijd bekend om de veelal grootse en krachtige smaken. Er wordt uitsluitend met verse, authentieke Mexicaanse producten gewerkt.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe najaarscollectie en een heerlijke knapperige quesadilla? Kom dan zondag 19 september tussen 12 en 17 uur naar Gilsing Herenmode aan de Spoorstraat in Didam.

Daan van Berkel (links) samen met Frank Hageman van Gilsing Herenmode in de Mexicaanse foodtruck. Foto pr