Nieuws melden

Nieuwsberichten, aankondigingen van activiteiten en evenementen, foto’s en video’s van Montferlandse gebeurtenissen kunt u allemaal sturen naar de redactie van Stem van Montferland. Wij plaatsen uw kopij op de homepage van onze site en onder uw stad of dorp, nemen het op in de agenda en komen zo mogelijk langs voor een interview of verslag. Een en ander moet wel plaatsvinden in de gemeente Montferland of een directe link hebben met Montferland.

Bloggers
Schrijft, fotografeert of filmt u graag, woont of werkt u in de gemeente Montferland en voelt u zich betrokken bij het wel en wee in Montferland? Meld u dan aan als blogger? Als blogger krijgt u alle gelegenheid uw vereniging, leef- en werkomgeving onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

Bloggen voor Stem van Montferland is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wij vragen minimaal één keer per maand een bijdrage aan onze site. Liever zien we uw berichten, foto’s en video’s echter vaker komen, zodat we onze lezers een zo divers mogelijk aanbod aan onderwerpen kunnen bieden uit alle kernen van de gemeente. Alles is mogelijk: van een persbericht tot een column en van een foto van een buurtfeest tot een reportage van een groots evenement. Nieuws hoeft echt niet altijd groot te zijn, het kleine nieuws wordt net zo gewaardeerd.

Reageren
Het is ook mogelijk te reageren op artikelen op de site. Graag zelfs! Reageren kan alleen via Facebook. Daarmee willen we te voorkomen dat mensen anoniem beledigende en kwetsende teksten op onze site plaatsen.

Mail
Persberichten, foto’s en video’s kunt u mailen naar info@stemvanmontferland.nl.
Blogger worden? Mail dan eveneens naar dit adres en stuur een korte bio met uw profielfoto mee. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.