Natuurtheater Zeddam houdt interactieve speurtocht in het Bergherbos

ZEDDAM – Omdat er door de coronamaatregelen op korte termijn waarschijnlijk nog geen activiteiten mogelijk zijn in Natuurtheater Zeddam zoekt de stichting letterlijk de ruimte op. Ze maakt daarbij gebruik van de omgeving van het theater en laat haar trouwe bezoekers samen met hun kinderen op speelse wijze kennismaken met de natuur.

Natuurtheater Zeddam heeft in het Bergherbos een interactieve met muziek ondersteunde speur- en wandeltocht uitgezet. Via de app Actionbound is een digitale route beschikbaar.  De tocht duurt zo’n anderhalf uur en is ongeveer vijf kilometer lang. Onderweg klinkt er muziek, zijn er quizvragen en zoekopdrachten.

Met de quizvragen kunnen twee vrijkaarten voor een voorstelling in het natuurtheater in het seizoen 2021 of 2022 worden gewonnen. Stuur voor 1 juni de oplossing en de mooiste selfie van de speurtocht met je naam en adres naar programmering@natuurtheaterzeddam.nl  en ontvang een klein stukje natuur in de brievenbus.

Deelname is gratis. Installeer de app Actionbound op de telefoon en ga naar de website van het natuurtheater voor meer info. Foto Ilse Bekker