Montferland geeft sporters een podium met een sportportret in de krant

MONTFERLAND – De gemeente Montferland wil tijdens de Nationale Sportweek, van 17 tot en met 26 september, vier sporters een podium geven op deze site en in het Montferland Journaal. Via een portret laten ze hun sportbeleving zien. Sporters, jong of oud, fanatiek of recreatief, kunnen zich nog tot en met zondag aanmelden bij de gemeente.

Evenals vorig jaar is de slogan van de Nationale Sportweek: ‘Sport doet iets met je’. Om te laten zien wat sport met inwoners in Montferland doet, geeft de gemeente vier sporters een podium in de media. “In een sportportret geven zij aan wat sport met hen doet”, vertelt Dennis Weijers, beleidsmedewerker gezonde leefstijl bij de gemeente.

“We zijn op zoek naar vier Montferlandse sporters. Jong, oud, fanatiek, recreatief, maakt allemaal niet uit. Als je maar beweegt en er natuurlijk veel plezier in hebt.” Het is mogelijk om je tot en met zondag 5 september aan te melden via het aanmeldformulier op montferland.info. “Uit alle aanmeldingen maken we op maandag 6 september een keuze uit vier sporters. Journalist en tekstschrijver Natasja Scheerder neemt vervolgens contact op met de gekozen sporters voor een interview voor het sportportret.”

De sportportretten verschijnen tijdens de Nationale Sportweek op Stem van Montferland en in het Montferland Journaal op een speciale sportweekpagina.

Foto: Ilse Bekker