Mom-Joosten Makelaars: De sleutel tot een mooie toekomst!

V.l.n.r. Nancy Polman (commercieel medewerker), Robert Huijbers (assistent makelaar, taxateur o.z.) en Rick Mom (eigenaar/register makelaar, taxateur o.z. wonen en bedrijfsmatig vastgoed)

Mom-Joosten Makelaars is sinds 2007 een begrip in de regio. Dat jaar namen Rick Mom en Ton Joosten Rabomakelaars in Didam over en groeide het kantoor uit tot marktleider in Didam en omgeving. In 2016 ging Ton Joosten met pensioen, maar bleef zijn naam aan het makelaarskantoor verbonden en de samenwerking met Joosten Makelaardij in Zevenaar behouden.

Mom-Joosten Makelaars helpt bij de verkoop en aankoop van een woning. Huren of verhuren kunnen echter een goed alternatief zijn. De Didamse makelaar heeft hierin eveneens een ruim aanbod in de regio. Van bestaande huurwoningen tot nieuwbouw en bedrijfspanden. “Wij bieden ook deskundige en persoonlijke begeleiding bij het verhuren van een pand”, zegt Rick Mom. “Maar adviseren, waar nodig, ook over mogelijke andere rendabele investeringen.”

Taxatie
Daarnaast helpt Mom-Joosten Makelaars graag met de taxatie van een woning. “Onze taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning, zoals deze past in de huidige woningmarkt van deze regio”, vertelt Rick Mom. “Hij levert vervolgens een compleet taxatierapport op conform de eisen van het Nederlands Woning Waarde Instituut. Onze rapporten worden zodoende door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.”

Verder heeft Mom-Joosten Makelaars een team van ervaren vastgoedspecialisten, die een realistische inschatting kunnen geven over de haalbaarheid van bouwplannen. Bovendien zijn er korte lijnen met de gemeente en andere instanties, die een bepalende stem hebben bij bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten en bouwvergunningen.

Lokale markt
Een groot voordeel van de makelaars van Mom-Joosten is daarbij dat ze de lokale markt goed kennen. “Door onze jarenlange ervaring hebben we een grote kennis van de lokale markt en omgeving”, zegt Rick Mom. “Ook hebben we een breed netwerk met de juiste contacten om woningen met succes in de markt te zetten.”

Een succesvolle verkoop is volgens de makelaar daarbij 100 procent maatwerk. Van een goed advies over positionering en prijs tot goede foto’s, treffende beschrijvingen  en promotie van de woning in lokale media en online.

“Wij gaan net even verder dan de gemiddelde makelaar bij de presentatie van een woning”, vindt Rick Mom. “Zo geven we persoonlijke tips voor het verkoopklaar maken van de woning, maken we standaard 2D- en 3D-plattegronden en bieden we tal van aanvullende (digitale) advertentiemogelijkheden. Persoonlijke aandacht is daarbij onze kracht.”

Mom-Joosten Makelaars
Wilhelminastraat 39
6942 BJ Didam
0316-296444
info@momjoostenmakelaars.nl
www.momjoostenmakelaars.nl