Modetrends, lokale zuivel en de Brekr brommer bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Nu het voorjaar weer is begonnen hangt de winkel van Gilsing Herenmode weer vol met de nieuwste mode. Ook op koopzondag 13 maart zijn de laatste trends te bekijken. De modezaak aan de Spoortsraat in Didam is die dag van 12 tot 17 uur geopend.

Zondag zijn ook Emiel en Esther Stam van zuivelboerderij en boerderijwinkel Hof zum Walde in Spijk met hun producten aanwezig. Emiel Stam is vaste klant bij Gilsing. Tijdens het shoppen bij Frank Hageman sloegen de twee ondernemers de handen in elkaar om op deze koopzondag samen wat moois neer te zetten.

Tijdens de koopzondag bij Gilsing is er een proeverij van onder andere hangop, kefir en vla. “Het grasland, waar onze koeien op lopen, is ingezaaid met een mengsel van wel dertig verschillende kruiden en dat proef je in onze producten”, vertelt Emiel. “Deze producten verkopen we in onze eigen boerderijwinkel en zijn zondag ook bij Gilsing te proeven. Dit jaar hebben we ook voor het eerst onze eigen kaas.”

Ook bij Gilsing Herenmode is er een mooi mengsel van mode-items aanwezig. Van mint groen tot kobalt blauw en gestepte jassen tot echt lederen jacks. “De materialen zijn tegenwoordig heerlijk draagbaar”, weet Frank. “Vaak jersey en stretch, materialen die voor veel comfort zorgen.”

Zondagmiddag krijgen klanten bij aankoop vanaf 200 euro aan Butcher of Blue-kleding een T-shirt cadeau. Voor de liefhebbers is deze dagen ook de Butcher Brekr te bekijken. Deze Achterhoekse brommer staat op dit moment in de winkel.

Foto: v.l.n.r. Esther en Emiel Stam van Hof zum Walde en Frank Hageman van Gilsing Herenmode.