Maatwerk in kleding en steen op koopzondag Gilsing Herenmode en Bespoke

DIDAM – Gilsing Herenmode zet zondag 16 april de deuren weer open voor het publiek. Zoals we van de Didamse herenmodezaak gewend zijn, doet ze dit op koopzondagen in samenwerking met een collega-ondernemer. Deze keer plaatst buurman Bespoke een buitenkeuken op locatie, waar klanten een vers bereide amuse krijgen aangeboden.

Bespoke vestigde zich anderhalf jaar geleden aan de Spoorstraat 7b in Didam, op een steenworp afstand van Gilsing Herenmode. Het bedrijf, dat twaalf jaar geleden startte in Duiven, is gespecialiseerd in natuursteen, keramiek en composiet maatwerk projecten in binnen- en buitenland. Deze producten worden toegepast in (buiten)keukens, badkamers, interieurs en complete en complexe steenprojecten.

“Wij hebben ons kantoor in Didam en een showroom in Zeist”, vertellen Thierry Bloemberg (34) en Raymond Peters (28). “Maar onze producten worden in de hele wereld toegepast, van de Bahama’s tot Zwitserland. Onze producten halen we voornamelijk uit Italië. Wij doen de verkoop, het ontwerp, inmeten, de aflevering en montage.”

Maatwerk

Bespoke streeft daarbij naar perfectie en levert alleen maatwerk. “Daarom ook de naam Bespoke, die staat voor op maat gemaakt.” Neem voor een eerste kennismaking met Bespoke een kijkje op de website www.bespoke1988.com/nl/. Een afspraak inplannen op kantoor aan de Spoorstraat 7b in Didam of de showroom in Zeist kan door te bellen naar 0316-234560. Contact per mail is ook mogelijk via info@bespoke1988.com.

Wie benieuwd is naar de producten van Bespoke is uiteraard op zondag 16 april ook van harte welkom bij Gilsing Herenmode. Tijdens deze koopzondag presenteert Bespoke naast de modezaak een buitenkeuken van partner Houtdoor met een maatwerk keramiek blad. Klanten van Gilsing worden hier uitgenodigd voor een vers bereide amuse uit de Green Egg of pizzaoven. De producten worden bereid door kok Berry van de Ven.

Voorjaars- en zomermode

Binnen presenteert Gilsing Herenmode de nieuwste voorjaars- en zomermode. De mannen kunnen zich van top tot teen laten kleden. Zo heeft Gilsing een groot aanbod in broeken, truien, vesten, jacks en (polo)shirts. De kleuren van dit voorjaar en de zomer zijn crème-, zand- en beigetinten. Daarbij horen diverse accenttinten als groen, orange/roze en blauw. Maar ook printjes en strepen zijn weer helemaal van deze tijd. Schoenen horen hier ook bij, van lovertjes/instappers en sneakers tot de geklede schoenen.

Ook heeft de 125-jarige herenmodezaak een uitgebreide collectie aan kostuums. “Er wordt weer volop gefeest”, weet eigenaar Frank Hageman. “Wij mogen op dit moment veel bruidengommen kleden, maar hebben ook mooie pakken met bijpassende gilets voor de dag- en avondgasten. Hierbij zien we eveneens veel groen- en blauwtinten.”

De winkel van Gilsing Herenmode aan de Spoorstraat 11 in Didam is zondag 16 april van 12.00 tot 17.00 uur open. Volg het laatste nieuws over de herenmodezaak en het 125-jarig bestaan op de Facebookpagina facebook.com/gilsingherenmode.

Foto: V.l.n.r. Raymond Peters, Frank Hageman en Thierry Bloemberg.