LTC Kolkstede biedt winterlidmaatschap in coronatijd

BEEK – LTC De Kolkstede biedt deze maanden een winterlidmaatschap aan voor mensen die willen blijven sporten in deze coronatijd. De winterabonnementen bij de tennisvereniging zijn 15 oktober ingegaan en lopen door tot 31 maart.

Het winterlidmaatschap kost 50 euro. Wie aantoonbaar lid is van een andere Beekse vereniging is al voor 40 euro welkom bij LTC Kolkstede. Hiervoor kan zeven dagen per week worden getennist. Nieuwe leden die geen spelpartner of -ervaring hebben , worden door de vereniging verder geholpen. Zodra de coronamaatregelen weer worden versoepeld, worden er bovendien voor iedereen weer toss- ochtenden en -avonden georganiseerd.

Aanmelden kan bij Bert Aaldering via 06-51835708 of aalbeheer@gmail.com. Het abonnement loopt automatisch af op 31 maart 2021. Als het tennissen zo goed beval en mensen willen permanent lid worden van LTC Kolkstede, dan wordt het betaalde bedrag voor het winterlidmaatschap als aanbetaling beschouwd en in mindering gebracht op de jaarcontributie van 2021.