Lionsclub De Liemers wil met blije eieren de regio opvrolijken

REGIO – Lionsclub De Liemers wil ook dit jaar de regio opvrolijken. Als vervolg op de succesvolle SunnySideUp-actie, waarbij duizenden zonnebloemen de Liemers geel kleurden, hebben de Lions wat nieuws bedacht. De Lions vragen de Liemerse jeugd op tijdens Pasen iets bijzonders met een ei te doen.

Het gaat daarbij niet om het verstoppen, maar om het onder de aandacht brengen van het ei. “Maak de wereld vrolijk met een blij ei”, zegt een woordvoerder van de club. “Verven mag natuurlijk en maak er dan een te gekke foto van. Hoe origineler hoe beter. Maar je mag ook een filmpje maken van iets bijzonders dat je met je ei doet. Of wie weet bedenk je nog iets heel anders: als het maar over eieren gaat, vrolijk is en je het post op de Facebook-pagina van Lionsclub.”

Inzendingen zijn welkom tot en met woensdag 7 april. Er zijn twee JBL Charge 4 boxen beschikbaar, die onder alle inzenders worden verloot. De hoofdprijs is de JBL Charge 5. Jasmijn Braam, de Kinderburgemeester van Zevenaar, kiest met een door haar samengestelde jury de mooiste en meest originele inzending uit. Op Facebook is dit allemaal te volgen.