Klanten van Gilsing Herenmode gaan zondag gladgeschoren de winkel uit

DIDAM – Bas Barber uit Zevenaar is tijdens de eerste koopzondag van Gilsing Herenmode op 18 september te gast. Klanten van Gilsing kunnen deze middag een scheerbehandeling ondergaan en kennismaken met het vakmanschap van een barbier.

Na 10 sportieve jaren bij Feelgood Club AeroFitt gewerkt te hebben, heeft Bas Snippe van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij opende een barbersalon aan de Beuken 11 in Zevenaar. Mannen kunnen bij hem terecht voor een clean-shave of knipbeurt, maar ook om  stylingproducten van KIS Haircare aan te schaffen. Gilsing Herenmode gunt zijn klanten deze middag samen met Bas Barber een welverdiend ‘he-time’ moment en uiteraard is er ook een winactie.

Uiteraard kan er ook kennis worden genomen van de nieuwste herenmode collectie. Het modebeeld dit najaar is zeer divers. “De overshirts zijn een basis geworden, veelal in heerlijke draagbare jersey materialen”, vertelt Frank Hageman. “Ruiten vind je in kostuums, chino’s, maar ook in stoere overhemden. Het mag allemaal wat sportiever. Zo draag je onder een colbert een dunne colpullover of een jersey overhemd.”

Er wordt ook weer veel gefeest. Of je nu een trouwkostuum of een jeans met sjiek overhemd zoekt, het team van Gilsing kleedt je volgens wens. De basiskleuren van dit seizoen worden aangevuld met onder andere warme groen-, bordeaux- en briquetinten. De kleding worden gecombineerd met schoenen, accessoires en sokken. Bij Gilsing Herenmode aan de Spoorstraat 11 in Didam vind je alles onder één dak.

De winkel is zondag 18 september open van 12 tot 17 uur. Tijdens het winkelen wordt er ook een hapje en een drankje geserveerd.