Kasteel Huis Bergh nu ook in winterse legpuzzel vastgelegd

’s-HEERENBERG – Kasteel Huis Bergh is nu ook in een legpuzzel vastgelegd. Afgelopen week overhandigde Sinterklaas de winterpuzzel van Huis Bergh aan kasteelvrouwe Jacqueline Wissink (foto) als dank voor jarenlange gastvrijheid.

De legpuzzel, bestaande uit 1000 stukjes, laat het typerende kasteelbeeld in wintertijd zien. Het hoofdgebouw, de tuin, de gracht en de bijgebouwen schitteren in de ondergaande zon op een koude winterdag. Bij de puzzel zit een kortingsactie van kasteel Huis Bergh. Bij bestelling van twee toegangskaarten ontvangen bezoekers 50 procent korting.

Trots op de Achterhoek
De legpuzzel is geproduceerd door Trots op de Achterhoek. “Nadat wij de Achterhoekse sokken en de eerste Achterhoekse legpuzzel van een typisch Hummels Landhuis hebben geïntroduceerd, zetten wij nu dit product in de markt”, zegt Dion Teloh, eigenaar van Trots op de Achterhoek. “Bij voorinschrijving zijn er al veel besteld. Met deze legpuzzel zetten wij de regio nog meer op de kaart.”

De puzzel is in beperkte oplage geproduceerd en te verkrijgen in twintig winkels in de Achterhoek en via trotsopdeachterhoek.nl.