Kampioensbakker Paul Berntsen

Paul Berntsen logo

Kampioensbakker Paul Berntsen komt uit een echte bakkersfamilie. Hij is inmiddels de vijfde generatie bakkers en opende in 1992 zijn eigen bakkerij aan de Kerkstraat in Didam. Hier bakt Berntsen ambachtelijk brood op een eigentijdse manier. Kwaliteit en service staan daarbij voorop.

Eigen chocoladeafdeling
De winkel heeft inmiddels een ruime sortering aan versproducten, zoals ruim 80 soorten brood, 65 verschillende broodjes, 50 soorten banket en diverse heerlijke koeken. Sinds kort heeft de kampioensbakker ook zijn eigen chocoladeafdeling, waar hij onder andere zijn eigen chocoladeletters maakt. Zo heeft hij voor fans van De Graafschap zelfs een chocoladeletter in de vorm van de ‘g’ uit het logo van de voetbalclub.

Brood-shop.nl
De bakker is echter ook actief op internet. De kampioensbakker heeft zijn eigen webshop www.brood-shop.nl. Hier kunnen alle producten uit de winkel zeven dagen in de week en 24 uur per dag worden besteld. De bestelde producten van minimaal 15 euro worden binnen een straal van veertig kilometer zonder bezorgkosten thuis afgeleverd. Woon je binnen de regio (40 kilometer om Didam) dan worden bestellingen die vóór 10 uur zijn geplaatst zijn, nog dezelfde dag verwerkt en bezorgd. “Bestellingen die na 10 uur worden geplaatst, verwerken en bezorgen we de volgende dag, tenzij er voor een andere leverdatum is gekozen.”

Woon je buiten de regio dan worden bestellingen die geplaatst zijn vóór 23 uur de volgende dag verwerkt en bezorgd, tenzij er voor een andere leverdatum is gekozen.Voor alle bestellingen geldt dat ze verwerkt worden op de gewenste dag van bezorging, om versheid te kunnen garanderen.

Kampioensbakker Paul Berntsen
Kerkstraat 36
6941 AH Didam
0316 – 22 14 52
info@kampioensbakker.nl
www.brood-shop.nl