Jan & Jan zet deuren open voor eerste Caféweek

DIDAM – Jan & Jan doet in de week van 11 tot en met 16 maart mee aan de landelijke Caféweek, die dit jaar voor het eerst wordt gehouden. Net als ruim 200 andere cafés houdt Jan & Jan deze week allerlei bijzondere en leuke activiteiten voor een gezellige avond uit.

Jan & Jan LOGO (zwart wit)Op dinsdag 11 maart is de kick off van de Caféweek en houdt Jan & Jan open huis. Gasten kunnen deze dag een kijkje achter de schermen nemen. Na ontvangst met een feestelijk welkomstdrankje vertelt de gastheer of –vrouw alles over de historie van het café, de fijne kneepjes van het vak en kan hem of haar het hemd van het lijf worden gevraagd over het reilen en zeilen in het café.

Een dag later vindt er een heuse glamourbingo plaats. Een hilarische avond uit, vol spanning, gezelligheid en fantastische prijzen, voor iedereen die altijd al eens tot de ‘Glamourland Society’ heeft willen behoren.

Proeverijen
De bierproeverij staat donderdag 13 maart op het programma. Deze exclusieve proeverij voor bierliefhebbers staat onder leiding van een echte bierexpert. Er worden verschillende bieren geproefd en beoordeeld en aan het einde van de avond ligt er voor de deelnemers een leuke verrassing klaar.

Vrijdag 14 maart is er een Cocktailnight. Hiervoor zet Jan & Jan de heerlijkste en populairste drankjes op de kaart. Zaterdag is het vervolgens tijd voor de traditionele Swingnight.

De Caféweek wordt afgesloten met een wijnproeverij. Kijken, ruiken en proeven van verschillende wijnen met allen hun eigen verhaal. Een must voor de wijnliefhebbers, maar ook voor degene die de zondagavond eens anders wil besteden.

Meer informatie staat op www.janenjan.com.