IndionDesign websites & grafisch ontwerp pand

IndionDesign | websites & grafisch ontwerp

IndionDesign ontwerpt en bouwt websites en verzorgt grafisch ontwerp. Met creativiteit, inlevingsvermogen en technische kennis ontstaat er een ontwerp voor een heldere huisstijl met een professionele uitstraling dat in één oogopslag de juiste indruk van een bedrijf weergeeft.
Het gehele traject van grafisch ontwerp tot en met technische realisatie wordt voor u verzorgd. Ook drukwerk kan geregeld worden en bij uw bedrijf worden afgeleverd.
De SEO-vriendelijke websites hebben een duidelijke structuur en strak ontwerp. Via het CMS-systeem kunnen teksten en afbeeldingen eenvoudig bewerkt worden.

Info


Openingstijden
Loading... Loading...

Kenmerken

Yvon-Cheryl Eenschooten is in 2013 IndionDesign begonnen. Ze werkt intuïtief en raakt snel de kern, ze houdt van analyseren en geeft graag advies. Met ruim 20 jaar ervaring ontwerpt ze allerlei grafische uitingen, zowel 2D als 3D; van logo en huisstijl tot verpakking en display.
Voor hosting, het onderhouden van uw website en het verzorgen van digitale mailings kunt u ook bij IndionDesign terecht. De opdrachtgevers zijn verspreid over Nederland en zijn heel gevarieerd; van een lunchroom in Haarlem tot een advocaat in Doetinchem. Voor uitgebreide projecten wordt er regelmatig met fotografen, tekstschrijvers en een styliste samengewerkt.