Het Land van Jan Klaassen verandert in bellenblaasparadijs

BRAAMT – Kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen in Braamt wordt op 18 juli omgetoverd tot een bellenblaasparadijs. Kinderen experimenteren met het maken van reuze zeepbellen, er is een bellendisco en er vindt een bellenbattle plaats.

Het Land van Jan Klaassen zet zich met het ouderwetse bellenblaasfestijn in voor meer buitenspelen. “Buitenspelen stimuleert de ontwikkeling van motoriek, creativiteit en fantasie bij kinderen”, zegt Geert Prein. Eigenaar van het pretpark. Overal in het park worden kinderen uitgedaagd mee te gaan in de wereld van Jan Klaassen en zelf te ontdekken, klimmen en klauteren.

Met het bellenblaasfestijn wil Geert Prein bezoekers laten zien hoe eenvoudig het kan zijn om kinderen buiten te laten spelen. “Bellenblazen blijft leuk voor jong en oud. In dit digitale tijdperk vergeten we vaak hoe eenvoudig het kan zijn om kinderen zonder televisie of smartphone plezier te laten maken. Wij zorgen voor voldoende bellenblaassop en attributen.”

Naast de extra activiteiten, vermaken de kinderen zich de hele dag in het buitenspeelpark, de indoor- en waterspeeltuin en tijdens de poppenkastvoorstellingen. Het Land van Jan Klaassen is op 18 juli open van 10 tot 17 uur.