Havezathe Carpe Diem

Havezathe Carpe Diem logo

Havezathe Carpe Diem is een gemoderniseerde boerderij die onderdak biedt aan een hotel en restaurant. De hotelgasten kunnen overnachten in één van de zeventien prachtige en sfeervol ingerichte kamers. Het restaurant is ingericht op de historische deel van de boerderij. Iedereen is hier van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner.

Buitengewoon overnachten
Het landelijke Havezathe Hotel van Carpe Diem beschikt over zeventien sfeervol ingerichte kamers, acht standaard kamers met rain-shower, vier comfort kamers met bad of douche, vier terraskamers op de begane grond en een exclusieve suite met tweepersoons bad en een infrarood-sauna. Één van onze standaard kamers is geschikt voor minder validen. Twee van de comfort kamers kunnen door drie of vier personen worden bezet. Al onze kamers zijn voorzien van een flat-screen tv en wifi.

Havezathe Carpe Diem pand

Buitengewoon tafelen
Een culinair avontuur begint met een aperitief bij de open haard of op het terras en wordt voortgezet aan één van onze sfeervolle tafels in het restaurant. Ons menu van de chef wordt maandelijks vernieuwd en onze à-la-cartekaart wordt per seizoen aangepast om onze gasten te kunnen voorzien van de meest verse seizoensgebonden, biologische- en streekproducten. Voor een privé diner kunt u onze Herenkamer reserveren (tot maximaal twintig personen).

Buitengewoon vergaderen
Het is inspirerend vergaderen bij Carpe Diem met uitzicht op de Montferlandse bossen en landerijen, bijvoorbeeld in de luxe Herenkamer, in het prachtige Gebint of in de authentieke Graanschuur, uiteraard van alle vergadergemakken voorzien. Voor bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, trainingen en sessies, maar ook voor product- en bedrijfspresentaties, fotoshoots en tv-opnames. Onze arrangementen zijn uitermate geschikt om te combineren met een culinair diner in ons restaurant en/of overnachtingen in het hotel.

Zingende obers
Op aanvraag biedt Havezathe Carpe Diem tussen 11.30 en 16 uur bovendien ruimte voor een receptie, trouwerij, condoleance met koffie of een borrel en verjaardag. Gasten kunnen dan gebruik maken van het restaurant of de lounge. Eén keer in de maand, meestal op woensdagavond, zijn de zingende obers in huis. Zij bieden een culinair en muzikaal avondje uit.

Havezathe Carpe Diem
Langeboomsestraat 5
7046 AA Vethuizen
0314 – 65 14 24
info@hotelcarpediem.nl
www.hotelcarpediem.nl