Geniet van de nostalgische sfeer bij Burgers van Diem

Burgers van Diem logo

Burgers van Diem is een restaurant met een bijzonder karakter. Bijzonder omdat er mensen werken met een verstandelijke beperking. Burgers van Diem biedt deze mensen nieuwe perspectieven. Hier doen ze werkervaring op en ontwikkelen ze sociale en maatschappelijke vaardigheden. Ze worden daarbij onder andere begeleid door Petra Buijs, die het restaurant runt.

Maar Burgers van Diem is ook een ontmoetingsruimte voor de bewoners van Meulenvelden. Zij kunnen in de dorpskamer van het woonzorgcentrum niet alleen terecht voor een hapje en een drankje, maar zijn ook welkom om alleen even een krantje te lezen of een praatje te maken. Dat doen ze in een omgeving die nostalgie uitstraalt met diverse elementen, gerechten en muziek van vroeger.

Burgers van Diem richt zich daarnaast nadrukkelijk op mensen van buiten Meulenvelden. Er kan worden geluncht en gedineerd en voor bedrijven zijn er vergaderarrangementen. Bij een uitvaart is het bovendien mogelijk de koffietafel door Burgers van Diem te laten verzorgen. Verder vinden er regelmatig activiteiten plaats als een bingo, workshop of sjoelen. Samen met Filmhuis Didam wordt er elke eerste dinsdag van de maand Matinee en Thee georganiseerd.

Verder is er een winkeltje, Zoiets, met tal van cadeautjes. Cliënten van Zozijn kopen de spullen in en doen de bedrijfsvoering. De medewerkers van Burgers van Diem verkopen de cadeautjes en pakken ze in. Petra Buijs: “Leuk om bijvoorbeeld mee te nemen bij een bezoek aan een bekende in Meulenvelden.”

Burgers van Diem
Waverlo 14
0316 – 25 14 57
info@burgersvandiem.nl
www.burgersvandiem.nl

Volg Burgers van Diem ook via Facebook en Twitter!