Sinterklaasfeest in Filmhuis Didam met de Grote Sinterklaasfilm

DIDAM – In Filmhuis Didam is zaterdag- en zondagmiddag de Grote Sinterklaasfilm te zien. De film draait beide middagen twee keer.

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem. Het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet worden gesloopt. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen.

Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden? Je ziet het zaterdag 28 en zondag 29 november om 13 en 15 uur.

Het filmhuis, gevestigd in het gebouw Waverlo van Meulenvelden, heeft diverse coronamaatregelen genomen. Het aantal bezoekers is beperkt en er moet vooraf worden gereserveerd. Dat kan via www.filmhuisdidam.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.