Feestelijke ‘grande’ opening van Kultuurhuus Heitkamp

‘s-HEERENBERG – Het nieuwe Kultuurhuus Heitkamp in ‘s-Heerenberg wordt op vrijdag 1 april officieel en feestelijk geopend. Dweilorkest De Kangoeroes verwelkomt vanaf 19.30 uur alle bezoekers met muziek. Twee mystery guests openen rond 19.45 uur met een ludieke act het nieuwe Kultuurhuus.

Daarna volgen er optredens van Thijs Heering, de Barghse Jonges en Bokkie Peters. Vanaf 21.30 is de bühne voor DJ Bart Timmers, de swingende huisarts uit ‘s-Heerenberg.

Het Kultuurhuus Heitkamp is al twee maanden in gebruik. De bands Bad Habit en Mbrass, harmonie Crescendo, het Grenslandorkest en het koor de Eternal Singers hebben er hun vaste oefenlocatie gevonden. Voor diverse organisaties in ‘s-Heerenberg is Heitkamp de vaste vergaderplek en er worden cursussen en workshops gegeven.

“Door corona is het er nog niet van gekomen om de boel feestelijk te openen voor iedereen en dat halen we nu in”, zegt voorzitter Harry Geven van het Kultuurhuus. “We hebben met carnaval al een beetje een voorproefje gehad en verheugen ons nu op een bruisend openingsfeest met lokale artiesten.”

Het openingsfeest is voor iedereen toegankelijk. Meer informatie staat op de website van Kultuurhuus Heitkamp.