Even naar Primera de Moriaan voor een leuk cadeau of eindejaarsgeschenk

DIDAM – Primera de Moriaan heeft een nieuwe cadeaukaartenwand. De nieuwe cadeaukaartenwand is een meter langer dan de oude wand en biedt daarmee ruimte aan nog meer cadeaukaarten in een nieuwe, feestelijke verpakking. “Deze zijn ook leuk weg te geven door bedrijven als kerstpakket of relatiegeschenk”, zegt Nordin Hageman.

Primera de Moriaan heeft een grote diversiteit aan cadeaukaarten, waaronder de eigen Primera Keuze Cadeaukaart. “Hiermee kan de ontvanger zelf een keuze maken uit het volledige assortiment cadeaukaarten van Primera”, vertelt Jurgen Straatsma. Er is keuze uit meer dan honderd cadeaukaarten, zoals Bol.com, MediaMarkt, Zalando, Diner Cadeau en de Nationale Bioscoopbon. De cadeaukaart is onbeperkt geldig en in delen te besteden.

De nieuwe cadeaukaartenwand van Primera de Moriaan biedt ook ruimte aan nieuwe cadeaukaarten. Nordin: “We hebben inmiddels een aantal nieuwe cadeaukaarten van Rituals, Vero Moda, Entertainment Cadeau & Reiscadeau toegevoegd aan het assortiment. Verder is het bestaande aanbod uitgebreid en heeft de wand een meer opvallende uitstraling gekregen. Vooral in combinatie met de cadeautafel, die voor de wand staat.”

Cadeautafel
De cadeautafel heeft eveneens een uitgebreider assortiment gekregen. Naast de woonaccessoires van Riverdale verkoopt Primera de Moriaan nu ook Woodart-producten. Jurgen: “Een gedeelte van het assortiment van handgemaakte woonaccessoires en decoraties ligt bij ons in de winkel. Wat we niet hebben, kan vandaag worden besteld en is morgen in huis. Hierin hebben we, net als bij de cadeaukaarten, een mooi aanbod aan eindejaarsgeschenken voor bedrijven.”

Sinds Jurgen Straatsma de zaak in september 2008 overnam, veranderde Primera de Moriaan dan ook van een standaard tabakswinkel in een echte servicewinkel. “Op het gebied van cadeaukaarten zijn we marktleider nummer één”, zegt Jurgen. Naast de woonaccessoires is het assortiment de afgelopen jaren onder andere uitgebreid met babykleding van VIB, feest-, kantoor- en kleinere cadeauartikelen, e-smoking en boeken. “We hebben bovendien PostNL er bij gekregen en mogen we ook aangetekende brieven versturen.”

De winkel aan de Wilhelminastraat 33 is van maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 tot 18 uur, op vrijdag van 8.30 tot 20 uur en zaterdags van 8 tot 17 uur. Primera de Moriaan is telefonisch bereikbaar via 0316-224837 en via de mail: demoriaan@primeranet.nl.