Eerste wedstrijd en open huis FC Bergh op sportpark Marinus van Rooijen

’s-HEERENBERG – FC Bergh 1 speelt zondag 29 september de eerste thuiswedstrijd op sportpark Marinus van Rooijen. De fusieclub treedt om 14 uur aan tegen VV Etten. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een open huis, waarvoor iedereen uit ’s-Heerenberg, Lengel en Stokkum wordt uitgenodigd.

“We willen dit moment niet ongemerkt voorbij laten gaan”, zegt Jos Marissink namens FC Bergh. “Hoogtepunt belooft het gezamenlijke optreden van de harmonieën en schutterijen uit de drie kernen te worden. Hoe kan immers de eenheid die wij uit willen stralen, beter gesymboliseerd worden.”

Het programma begint zondag om 13 uur als het college van burgemeester en wethouders, de sponsoren en overige genodigden worden ontvangen. Vervolgens is er een woord van de voorzitters. Na een korte rondleiding over het sportpark is de opmars en serenade van de harmonieën en schutterijen. Bij het begin van de wedstrijd om 14 uur komt het eerste elftal met drie pupillen van de week van de drie voormalige voetbalverenigingen het veld op.