Eerste koopzondag Gilsing Herenmode van dit seizoen

DIDAM – Gilsing Herenmode houdt zondag 25 april de eerste koopzondag van dit seizoen, nog wel op afspraak. De Didamse modezaak biedt deze service aan voor de mannen, die door de week druk zijn of die het gewoon beter uitkomt om op zondag te gaan shoppen.

“Normaal gesproken hebben we nu al meerdere spetterende zondagen met leuke activiteiten in de zaak gehad”, zegt Monique Braam. “Momenteel kunnen we niet meer dan hetgeen we nu aanbieden. Onze nieuwe collectie herenmode hangt inmiddels wel in de winkel en biedt klanten weer een mooie, ruime keuze.”

Of je nu voor een heerlijke jeans gaat, met vest of colbert. De trend is wel, zeker door het vele thuiswerken, dat de kleding comfortabel moet dragen. Overhemden, maar ook jeans, pantalons en colberts zijn gemaakt van jersey, of stretchmaterialen. “En we gaan veel naar buiten om te wandelen of fietsen. Vorig jaar zomer merkten we al dat er ontzettend veel casual kleding werd verkocht, vooral korte broeken en polo’s. Want het vermaak zoek je nu in eigen land.”

Gilsing Herenmode is zondag van 12 tot 17 uur geopend. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0316-294240. Kijk voor meer informatie op de website van de winkel: www.gilsingherenmode.nl.