Drumfanfare St. Martinus sluit jubileumjaar af met eindejaarsconcert

DIDAM – Drumfanfare St. Martinus Greffelkamp sluit haar 75-jarig jubileumjaar op zaterdag 17 december af met een eindejaarsconcert. Onder leiding van dirigent Simon Kleinjan wordt er een potpourri van muziek ten gehore gebracht.

Het jubileumjaar van de Greffelkampse drumfanfare begon in het weekend van 7 en 8 mei. Zaterdagavond was er een sfeervol Doorgedraaid tentfeest in de buurtschap, op zondag kreeg het jubileumweekend een vervolg met een prachtig concert van de jarige fanfare. Hierbij werd ook de net afgetreden voorzitter Dorothé de Reus benoemd tot erelid. “Een titel die haar toekomt na haar jarenlange inzet als bestuurslid, muzikant en muziekdocent”, zegt bestuurslid Feike Peters.

Ook werd er dit jaar een jubileummagazine uitgebracht en vond er na twee jaar van noodgedwongen rust weer een rommelmarkt plaats. Daarmee werd de clubkas goed aangevuld. Het jubileummagazine is nog in te zien op de website van de vereniging, www.drumfanfarestmartinus.nl.

Slotstuk
Het slotstuk van het jubileumjaar is het eindejaarsconcert op 17 december. Dit vindt plaats in clublokaal ‘Ons Eigen Ding’ aan de Manhorstweg 3a in Greffelkamp en begint om 20 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur en de toegang is gratis.