De Westernboerderij, veelzijdig in indoor & outdoor activiteiten

Westernboerderij De Baerle logo

De Westernboerderij biedt 365 dagen per jaar indoor en outdoor activiteiten. Dit gebeurt op een veelzijdige en unieke locatie in het buitengebied van Didam, die geheel in boeren- en westernstijl is ingericht.

Bij slechts weer staat de ruime indoorlocatie ter beschikking. De Westernboerderij ligt in een natuurlijke, bosrijke omgeving op slechts 5 minuten van de A12 en 15 minuten vanaf Arnhem. Er worden complete arrangementen verzorgd voor onder andere personeelsfeesten, teambuildingsuitjes, vrijgezellenfeesten, workshops, familiedagen, vergaderingen en zeskampen.

Maatwerk
Op het terrein van De Westernboerderij ligt een survival- en quadbaan. Daarnaast kan er countrygolf worden gespeeld en is het voor groepen mogelijk een scooter te huren. Alle activiteiten kunnen worden gecombineerd met een hapje en een drankje. Ook beschikt De Westerboerderij over een heus Tipidorp. De Tipi’s zijn als groepsaccommodatie of los te reserveren voor één of meerdere nachten. “We leveren altijd maatwerk”, zegt eigenaar Richard Niels. “In overleg is alles mogelijk.”

De Westernboerderij
Baarleweg 4
6941 RD Didam
0316 – 20 02 00
info@westernboerderij.nl
www.westernboerderij.nl