Culinaire verwennerij en nieuwste najaarstrends bij Gilsing Herenmode

DIDAM – Gilsing Herenmode heeft zondag 13 oktober tijdens de Diemse kermis weer een koopzondag. In de winkel worden de nieuwste herenmodetrends voor het najaar en de winter gepresenteerd. Tijdens de koopzondag is Carl Gross aanwezig met de ‘Suit Personality’-actie. Reulink Catering & Verhuur verwent de klanten met culinaire lekkernijen.

De nieuwe trends van dit najaar zijn duidelijk aanwezig in de hele collectie van Gilsing Herenmode. Het kleurenpalet varieert van de basiskleuren grijs en blauw tot de herfstkleuren brique, bruin, camel, plume en aubergine. De najaarskleur bij uitstek is groen. Een trend die dit najaar weer terug is van weggeweest is de modieuze bandplooibroek. Deze wordt gecombineerd met verfijnde en decoratieve stoffen met ruitpatronen.

Bij de jassen en coats zien we, naast de bekende wollen jassen, ook de 7/8 coats met windvangers en de leren jacks terug. De variatie in modellen en materialen is groot bij Gilsing Herenmode. Hierdoor zijn de jassen perfect te combineren in de casual of zakelijke look.

Jeans zijn het hele jaar door gewild en dit najaar prima te combineren met stoere coltruien, colberts en vesten in diverse breisels. Je outfit kan bij Gilsing Herenmode compleet worden gemaakt met stoere boots van Camel Active of sneakers van Lacoste en een bijpassende riem.

Reulink Catering & Verhuur
Sabine en Eddie Reulink van Reulink Catering & Verhuur plaatsen tijdens de koopzondag een echte tuk-tuk in de winkel aan de Spoorstraat 11 in Didam. Ze maken diverse soepjes en kleine hapjes, die ze aan de bezoekers van de winkel uitdelen. “Zo wordt kleding shoppen ook voor de mannen een leuke zondagmiddagbesteding”, weet Eddie Reulink.

Zondag 13 oktober is Gilsing Herenmode geopend van 12 tot 17 uur. Meer informatie is te vinden op www.gilsingherenmode.nl en op www.reulinkcateringenverhuur.nl.

Foto: v.l.n.r. Frank Hageman van Gilsing Herenmode en Sabine en Eddie Reulink.