Coco vult markthal opnieuw met sfeervolle vintage en brocante

DIDAM – De succesvolle eerste brocante fair van Coco’s Brocante vorig jaar krijgt een vervolg. Zondag 12 juni biedt de markthal in Didam opnieuw onderdak aan ruim dertig kramen, gevuld met vintage en brocante. “Leuke en betaalbare brocante”, belooft Corine Polman. “Oud en nieuw, landelijk en sfeervol.”

Op de fair staan diverse brocanteurs en creatievelingen, die vorig jaar november ook aanwezig waren. Zo komen Anita@Home, Brocante Specials, Brocante Siekado, Wil Nas Emaille, Hermanda’s Lifestyle en Theo Bolk met hout- en steensculpturen weer naar de markthal.

“Maar er staat ook een aantal nieuwe gezichten, waaronder Zevende Hemel, Allerlei Monique en Joyce Shabbychique”, vertelt Corine. “En we hebben weer streekproducten. Dit keer heeft melkveehouderij Rosendaal uit Loerbeek toegezegd te komen. Zij verkopen diverse zuivelproducten.”

Verder is er een koffiehoek aanwezig en speelt accordeonist Giovanni Braam achtergrondmuziek. Buiten bakt Fred Zweers oud-Hollandse stroopwafels en zorgt Kevin voor een hartige snack. Het draait zondag van 10 tot 17 uur echter vooral om de brocante en vintage.

Corine: “Er wordt van alles aangeboden. Denk hierbij aan emaille, servies, windlichten, decoratie, kandelaars, klokken, Franse luiken, kasten, buikkasten en andere meubels. Maar we hebben ook kleding. Brocante is voor mij minstens dertig jaar oude, landelijk en moet gezelligheid en sfeer geven. Zo is de markt ook. Er worden ook wel nieuwe spullen aangeboden, maar die moeten wel oud lijken.”

De entree voor Coco’s Brocante Fair is 3 euro. Dit is inclusief een consumptiebon, die is te besteden in de koffiehoek. Bij de entree, de koffiehoek en een aantal kramen kan niet worden gepind. Houd hier rekening mee. Meer informatie over Coco’s Brocante Fair en winkeltje is te vinden op www.cocobrocante.nl.

Foto: Corine Polman voor haar winkeltje Coco’s Brocante.