Boekstartdagen voor allerjongste bezoekers bibliotheken Montferland

’s-HEERENBERG/DIDAM – Bibliotheek Montferland houdt op de zaterdagen 19 en 26 juni een feestelijke BoekStartdag voor de allerjongste bezoekers en hun ouders of grootouders.

De Boekstartdag is op 19 juni in Didam en op 26 juni in ’s-Heerenberg, beide keren van 9 tot 11 uur. Boekstartcoach Susan Willemsen leest voor aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar en hun broertjes en zusjes. Kinderen kunnen verder meedoen aan een workshop peutergym, samen kleuren en kliederen en het babypeuterpad volgen.

Ouders die een Boekstartbon hebben ontvangen, kunnen deze inleveren en krijgen daarvoor het boekstartkoffertje. Na afloop krijgt ieder gezin een goodiebag mee met een verrassing. In Didam is tijdens de Boekstartdag voor de kinderen en hun ouder een workshop ‘Muziek op schoot’. Deze start om 9.30 uur, eindigt om 10.15 uur en staat onder leiding van Martine Spruijt van Kunstwerk! De Liemers.

Aanmelding voor deze workshop is verplicht via het aanmeldformulier op de website www.bibliotheekmontferland.nl of bel, 0316-221184. Deelname aan de Boekstartdag en de muziekworkshop is gratis.