Body Action Wehl, sporten in een gezellige sfeer onder deskundige begeleiding

BodyAction Wehl logo

Sportcentrum Body Action in Wehl is meer dan alleen maar een fitnesscentrum. Met een oppervlakte van 1300 vierkante meter en een aanbod van ruim zestig groepslessen per week is het één van de grootste sportcentra in de regio.

Deskundige begeleiding
Veel leden prijzen bovendien de gemoedelijke sfeer, laagdrempeligheid en deskundige begeleiding bij Body Action. En dat tegen lage tarieven. Zo kun je bij Body Action al voor € 18,- per maand sporten (één keer per week) en betaal je eenmalig slechts € 7,50 inschrijfgeld.

Twee locaties
Het sportcentrum heeft twee locaties, gevestigd aan de Beekseweg 21 en 29 in Wehl. Aan de Beekseweg 21 vinden alle groepsactiviteiten plaats, zoals de circuittrainingen, boksfit, zumba, yoga en XCO. Op de andere locatie is een uitgebreide fitnessruimte aanwezig voor individuele training en worden in groepsverband lessen indoorcycling gegeven. In beide centra zijn kleedruimten, douchegelegenheden en een koffiehoek aanwezig.

Enthousiast team
De eigenaren Mark Pessink en Sabine Hoekwater verdelen hun aandacht over beide locaties en worden daarin bijgestaan door een professioneel en enthousiast team van sportinstructeurs.

Sportcentrum Body Action
Beekseweg 29
7031 AV Wehl
0314 – 68 21 95
info@bodyactionwehl.nl
www.bodyactionwehl.nl
Facebook.com/bodyaction
Twitter: @bodyactionwehl

Lees ook: Body Action en What About Food helpen je fit door de feestdagen