Belthijs.nl ontzorgt en biedt service op locatie

Thijs Kothuis maakte begin 2018 bewust de keuze om zelfstandig telecomadviseur te worden. Sindsdien adviseert hij vanuit zijn bedrijf belthijs.nl klanten zowel privé als zakelijk voor hun onderneming.

“Na 15 jaar in dienstverband te hebben gewerkt, wil ik graag mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan met u delen. Ik wil u daarbij een telecomoplossing bieden die u ontzorgt en volledig op uw wensen is afgestemd”, zegt Thijs. “Mijn streven is u te mogen adviseren en begeleiden voordat u definitief een nieuwe keuze maakt met welke provider u in zee gaat.”

Klantenkring
Inmiddels heeft belthijs.nl een brede klantenkring opgebouwd, van particulieren tot bedrijven en van jong tot oud. Voor het geven van advies en het installeren van nieuwe producten zit hij regelmatig bij mensen aan de keukentafel of op kantoor.

“Maar ik kom ook gewoon op de bouw voor de installatie van een nieuwe smartphone of het oplossen van een probleem”, vertelt Thijs. “Zo kunnen bouwvakkers gewoon doorwerken terwijl ik hun telefoon weer gebruiksklaar maak.” Daarmee hoeft u voor advies of installatie van nieuwe producten niet meer onnodig te wachten in een winkel of uren te speuren op internet.

Veel ouderen maken eveneens gebruik van de diensten van belthijs.nl. De 76-jarige Willem Kroets kocht een nieuwe iPad bij belthijs.nl en liet zijn iPhone opnieuw instellen. “Ik ben heel tevreden over de informatie en service die Thijs me heeft gegeven”, zegt Willem Kroets. “Hij heeft mijn nieuwe iPad helemaal geïnstalleerd, zodat ik hem meteen kon gebruiken. Daarbij geeft hij heel duidelijk en rustig uitleg en komt hij keurig zijn afspraken na. Hij heeft me zelfs nog een keer gebeld om te vragen of alles werkte.”

Alle merken
Belthijs.nl levert alle merken en types smartphones, tablets en accessoires. Hij installeert de smartphone of tablet met behoud van gegevens en direct klaar voor gebruik. Veel accessoires zijn uit voorraad leverbaar en te bestellen via de webshop met keuze uit ruim 12.500 artikelen. Voor een Sim Only of een nieuw toestel zijn alle bekende providers aan te sluiten of te verlengen bij belthijs.nl.

Zakelijke klanten kunnen bij belthuis.nl eveneens terecht voor rittenregistratie- en voertuigvolgsystemen. Verder biedt belthijs.nl clouddiensten en VoIP oplossingen als alternatief voor ISDN. Thijs: “Daarbij werk ik ook veel samen met andere bedrijven.”

Thijs is van dinsdag tot en met vrijdag van 13 tot 17 uur te bezoeken op zijn kantooradres aan de Edisonstraat 80 in Doetinchem. Ook ‘s avonds en in het weekend is belthijs.nl bereikbaar. “Als je me nodig hebt, bel je me maar. Ik kom naar je toe of maken we een afspraak.”

Belthijs.nl
Edisonstraat 80
7006 RE Doetinchem
06-27302780
info@belthijs.nl
www.belthijs.nl