Bas Loeters Assurantiën, wij ondernemen met u!

Bas Loeters logo

Bas Loeters Assurantiën is een integraal adviesbureau in risicobeheer en verzekeringen voor ondernemers en particulieren, maar ook voor verenigingen en stichtingen in de regio Liemers en Achterhoek. Bas Loeters geeft totaaladvies op het gebied van bedrijfsrisico’s, evenementenrisico’s, schade- en levensverzekeringen en inkomensverzekeringen.

“Wij zijn volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een verzekeraar of andere partij. Daardoor hebben we ook geen verplichtingen tegenover verzekeraars of andere aanbieders van financiële diensten. We kunnen dus vrij bemiddelen met alle verzekeringsmaatschappijen en andere aanbieders.”

Groot netwerk
Bas Loeters Assurantiën werkt echter niet solistisch en zoekt het liefst de verbinding en samenwerking met uw administrateur, accountant en overige adviseurs. “Wij hebben inmiddels een groot netwerk opgebouwd waarvan u als klant gebruik kunt maken. Bij onze adviezen krijgt u vooraf inzage in de inhoud van de dienstverlening. Voor wat betreft de vergoedingen die Bas Loeters Assurantiën in rekening brengt en de provisies die worden ontvangen, zijn we volledig transparant. Op basis van duidelijke afspraken vooraf stellen wij een dienstverleningspakket samen dat voor u of uw organisatie gewenst en passend is.”

Bas Loeters Assurantiën
Haaghweg 5b
6942 GP Didam
0316 – 24 13 43
06 – 33 63 61 71
bas@loeters.nl
www.basloeters.nl