Achterhoekse bieren proeven op koopzondag Gilsing Herenmode

DIDAM – De winkel van Gilsing Herenmode is gevuld met de mooiste voorjaarsmode. Wil je er voor de feestdagen op z’n paasbest uitzien, loop dan zondag 10 april even binnen aan de Spoorstraat 11 in Didam. De winkel is tijdens deze koopzondag geopend van 12 tot 17 uur.

Deze dag is er ook weer een regionale ondernemer te gast om de klanten wat lekkers te bieden tijdens het shoppen. Alby Mulder en Johan Kolenbrander van de Achterhoekse streekbrouwerij Nootsaeck laten ze proeven van hun zes Nootsaeck-smaken bieren. Alle grondstoffen in deze bieren zijn Achterhoekse ingrediënten, waaronder hop uit Zieuwent. Door het 100 procent gebruik van lokale grondstoffen ontstaat er een zuivere en volle smaak, en dat proef je dus deze zondagmiddag.

Winactie
Wil je ook kans maken om een cadeaucheque van Gilsing Herenmode te winnen? Op de Facebookpagina van Gilsing Herenmode staat een filmpje met een pot met paaseitjes. De pot met paaseitjes staat op de toonbank in de winkel. Ook hier kun je een gokje wagen. Raad je het juiste aantal eitjes in deze pot, of zit je er het dichtst bij, dan win je de inhoud van de pot met een cadeaucheque van Gilsing Herenmode.

Foto: Alby Mulder van de Achterhoekse streekbrouwerij (links) en Frank Hageman van Gilsing Herenmode.